Единствен специјализиран центар за печатење на коверти

Најголем избор на коверти во Македонија

Брендираните коверти се секогаш забележливи. Ковертот што изгледа софистицирано се издвојува и прави луѓето да посакаат да го отворат. Додадете лого или фотографија за да го разубавите ликот на Вашата компанија. Користете отпечатени колор коверти заедно со визит карти  и меморандум за комплетен пакет кој ќе Ве идентификува и ќе Ве направи уникатни.

 

Сметајте на нас за производство на „најдоброто“ од индустријата наменето за креативните агенции, финансиските и производни компании, непрофитни организации и сите останати кои сакаат да се обратат кон своите клиенти на ефективен и уникатен начин. Нашата единствена опрема и вештини ќе одговорат дури и најголемите и најпредизвикувачи побарувања.

 

Се радуваме на заедничката соработка.

 

 

Рајко Жинзифов 50

1000, Скопје, Македонија

+389 2 5111 111

sales@polyesterday.com.mk

www.koverti.mk