Transp.PE

Димензија: 310x230 mm

Грамажа на хартија: 105 гр.

Боја: транспарентен коверт

лев прозорец

со силиконска лента,

Структура: /

Цена: 3,5 денари

Минимална нарачка:

1000 денари.

 

 

 

 

Повеќе информации

Foamkraft

Димензија: 184x280 mm

Грамажа на хартија: 105 гр.

Боја: бела

со силиконска лента,внатрешно обложен со пена за сигурност на пратка

Структура: /

Цена: 7,9 денари

Минимална нарачка:

1000 денари.

 

 

 

 

Повеќе информации

Сите наведени цени се без пресметан ДДВ

Buchbox

Димензија: 250x353 mm

Грамажа на хартија: 500 гр.

Боја: бела

натронкрафт, идеална за

испраќање книги, брошури и календари

Структура: /

Цена: 12,9 денари

Минимална нарачка:

1000 денари.

 

 

 

 

Повеќе информации